Køkkener

Vi monterer dit nye køkken uanset hvilket mærke der vælges. Vi er bl.a. certificeret Tvis Køkken montør. Det betyder for dig, at vi har den nødvendige viden og er godkendt af køkkenfirmaet. Vi står også gerne for hele renoveringen med kontakt og styring til de andre faggrupper. Når vi har totalentreprisen betyder det for dig, at du kun har én kontaktperson at tale/lave aftaler med.

Godt håndværk!

Vi påtager os gerne styringen af hele projektet og er med lige fra planlægning, indkøb til endelig opsætning og afslutning på projektet. Vi har mange års erfaring og har dermed sans for detaljer, det rette finish og går ikke på kompromis med vores håndværk. Skulle det ske at vi ikke kan klare alle aspekter ved montering af nyt køkken, har vi gode samarbejdspartnere, som kan hjælpe inden for deres håndværksfag, såsom elektrikere, VVS’ere, malere og murere.

Projektstyring

Vælger du os til en totalentreprise på dit nye køkken, sørger vi for at planlægge hele forløbet ned til mindste detalje og sørger for at alt går op i en højere enhed. Med en totalentreprise på dit køkken projekt har du kun én kontaktperson som du snakker med.

Se galleri her

Kontakt os

Firmainfo

  • Tømrerfirmaet Torben Andersen ApS
  • CVR: 33043961

Kontakt os

Adresse

  • Digevej 4, 8654 Bryrup